Caravan

Joensuun tilan karavaanialue on valmistunut vuonna 2015. Karavaanareiden käytössä on 40 paikkaa, joista 32:ssa on oma sähkötolppa. Vettä on saatavilla vesipisteiltä ja keittiörakennuksesta. Keittiörakennus on karavaanareiden vapaassa käytössä kesäkaudella. Käytettävissä on myös oma suihku- ja wc-rakennus, josta löytyvät maksuton pesukone ja kuivausrumpu. Karavaanareille on kesäkaudella vuokrattavissa oleva tynnyrisauna, jossa keskiviikkoisin ilmainen saunavuoro klo 18-21. Alueelta on Porvooseen ja Helsinkiin 20 minuutin matka omalla autolla tai julkisilla kulkuneuvoilla. Alueen läheisyydestä löytyy myös erittäin hyviä ympärivuotisesti hoidettuja lenkkipolkuja sekä Sipoonkorven Kansallispuisto, jonne pääsee kätevästi autolla noin 10 minuutissa. Alueella on myös täysimittainen kilpatason frisbeegolfrata, rantalentopallokenttä sekä hiekkarantainen uimajärvi.

Karavaanialue sijaitsee Joensuun tilan pienvenesataman läheisyydessä, joten kaikki sataman palvelut ovat helposti tavoitettavissa. Pienvenesatamassa on rantakahvila Café Sibbe, josta saat maukkaat kahvilatuotteet ja asiakkaiden käytettävissä oleva ilmainen WiFi. Kahvilasta voit vuokrata mm. veneen tai kajakin, jolla pääset jokireissulle tai lähisaaristoon vaikkapa päiväretkelle.

Caravan- ja telttailuhinnasto

Päivämaksu kesäkaudella on 30eur/vrk (25eur SFC) sisältäen valosähkön kaikkina viikonpäivinä, sisältäen normaaliperheen 2+2 henkeä (lisähenkilö vaunupaikalla + 5eur/vrk/henkilö ja alle 3v. veloituksetta).

 • Telttapaikka 15€/yö (perus 2-4hlö teltta, isommat teltat sähköpaikalla 25€/yö).

Päiväpaikat varataan numerosta 040 769 3530 tai mieluiten sähköpostitse lotta.kuosmanen@gmail.com

Paikan varaus vaatii aina sähköpostikuittauksen ja tullessa matkustajakortin täytön.

Paikkavarausta tehdessäsi pyydämme kertomaan

 • koko nimesi
 • kotiosoitteesi
 • puhelinnumerosi
 • tarkan tulo- ja lähtöpäiväsi

Kausipaikat

Caravan alueella on kausipaikkoja pitkäaikaisille vieraillemme. Kausipaikat varataan numerosta 040 769 3530 tai mieluiten sähköpostitse lotta.kuosmanen@gmail.com Kausipaikat on maksettava ennakkoon ja niihin sitoudutaan koko kaudeksi.

TALVIKAUSIPAIKAT ON VARATTU TALVIKAUDELLE 20-21

Kausipaikkahinnasto:

 • alkaen 900 €/ kesäkausi 1.5. -30.9., sähkö 0,25 €/kWh
 • Talvipaikka 550€
 • Koko vuoden kausipaikka 1400€
 • Sähkö on kesäkaudella 0,25€/kWh ja talvikaudella 0,35 €/kWh omalla mittarilla, ilman mittaria sähkö on 5€/päivä kesällä ja talvikaudella 15€/päivä
 • Paikoilla on käytössä 6 ampeerin sulakkeet.
 • Lisähintaan (erikseen neuvoteltava) saa suuremmat sulakkeet talvikaudeksi
 • Sähkömittarin lukema ilmoitetaan sähköpostitse lotta.kuosmanen@gmail.com jonka jälkeen sähkö laskutetaan.

Tynnyrisauna

Caravan alueella sijaitsee myös tynnyrisauna joka on varattavissa omaan käyttöön. Sauna on auki kesäkauden 1.5-30.9

Saapuminen

Joensuun Tilan Camping sijaitsee osoitteessa Joensuunraitti 5, 01150 Söderkulla.  Osoite ohjaa sinut pääportillemme, josta on n. 500m vastaanottoomme Café Sibbeen. Saavuthan Caravan alueelle rantakahvila Café Sibben kautta, jossa kirjaudut sisään leirintäalueelle ja sinulle lähetetään sähköpostiin lasku. Mikäli saavut kahvilan aukioloajan ulkopuolella, lähetä sähköpostiin (lotta.kuosmanen@gmail.com) ilmoitus saapumisesta ja täytetty majoituskortti. Numerosta 0407693530 saat paikan tehtyäsi varauksen sähköpostitse.

Majoittumisen yhteydessä täytetään majoituskortti. Kun tulostat ja täytät majoituskortin ennakkoon, vauhditat sisäänkirjautumista paikan päällä ja pääset majoittumaan nopeammin.

Caravan -alueen säännöt

Edellytämme vierailtamme alueen sääntöjen noudattamista. Näin takaamme kaikille mukavan ja mieluisan kokemuksen alueellamme.

x

Alueella vallitsee yörauha klo 23:00–06:00.
Yörauhan aikana ulkogrillien käyttö sekä moottoriajoneuvolla ajaminen alueella on kielletty.

Leirintämerkki on pidettävä aina näkyvissä esimerkiksi auton tuulilasin takana. Merkki on palautettava vastaanottoon tai vastaanotossa olevaan postilaatikkoon kun alueelta poistutaan vierailun päättyessä.

Jokainen on velvollinen pitämään karavan- tai telttapaikkansa tai muun oleskelutilansa siistinä sekä keräämään roskat ja jätteet roskasäiliöön. Jätteenkeräyspiste on Café Sibben läheisyydessä satama-alueella.

Q

Teräaseiden sekä muiden aseiden tuonti alueelle on ehdottomasti kielletty ilman etukäteen sovittua lupaa.

Häiritsevästi käyttäytyvä henkilö poistetaan alueelta. Pääsääntöisesti majoitusmaksua ei palauteta eikä hyvitetä edes osittain.

Eläinten irrallaan pitäminen ja rannalle vienti on kiellettyä. Alueella on erillinen koirien ulkoiluttamisalue.

s
Alueelta löytyy yleiset nuotiopaikat, muualla on avotulen teko kielletty.
,
Turvallisuusväli on 4m, jota on ehdottomasti noudatettava.
q
Virran jakaminen asuntovaunujen sähkötolpista on kielletty, samoin jatkojohtojen vetäminen ajoteiden yli tai puiden oksia hyväksi käyttäen on ehdottomasti kielletty.
Luvaton kaupustelu alueella on kielletty ja katsotaan häiriökäyttäytymiseksi.
p
Jokainen vastaa itse henkilökohtaisesti vahingosta, jonka hän varomattomuudellaan tai piittaamattomuudellaan aiheuttaa.
Leirintäalueen järjestäjä ei vastaa leirintäalueella mahdollisesti tapahtuvista irtaimen omaisuuden katoamisesta tai vahingoittumisesta, tämä koskee myös moottoriajoneuvoja.
Leirintäalueella mahdollisesti tapahtuvista onnettomuuksista ei leirintäalueen järjestäjä ole vastuuvelvollinen.