Caravan

Joensuun tilan karavaanialue on valmistunut vuonna 2015. Karavaanareiden käytössä on 40 paikkaa, joista 32:ssa on oma sähkötolppa. Vettä on saatavilla vesipisteiltä ja keittiörakennuksesta. Keittiörakennus on karavaanareiden vapaassa käytössä kesäkaudella. Käytettävissä on myös oma suihku- ja wc-rakennus, josta löytyvät maksuton pesukone ja kuivausrumpu. Karavaanareille on kesäkaudella vuokrattavissa oleva tynnyrisauna, jossa keskiviikkoisin ilmainen saunavuoro klo 18-21. Alueelta on Porvooseen ja Helsinkiin 20 minuutin matka omalla autolla tai julkisilla kulkuneuvoilla. Alueen läheisyydestä löytyy myös erittäin hyviä ympärivuotisesti hoidettuja lenkkipolkuja sekä Sipoonkorven Kansallispuisto, jonne pääsee kätevästi autolla noin 10 minuutissa. Alueella on myös täysimittainen kilpatason frisbeegolfrata, rantalentopallokenttä sekä hiekkarantainen uimajärvi.

Karavaanialue sijaitsee Joensuun tilan pienvenesataman läheisyydessä, joten kaikki sataman palvelut ovat helposti tavoitettavissa. Pienvenesatamassa on rantakahvila Café Sibbe, josta saat maukkaat kahvilatuotteet ja asiakkaiden käytettävissä oleva ilmainen WiFi. Kahvilasta voit vuokrata mm. veneen tai kajakin, jolla pääset jokireissulle tai lähisaaristoon vaikkapa päiväretkelle. 

Caravan- ja telttailuhinnasto

Päivämaksu kesäkaudella on 30eur/vrk (25eur SFC) sisältäen valosähkön kaikkina viikonpäivinä, sisältäen normaaliperheen 2+2 henkeä (lisähenkilö vaunupaikalla + 5eur/vrk/henkilö ja alle 3v. veloituksetta).

 • 7-14 vrk alennus -50 €, sisältää valosähkön kesäkaudella.
 • 14-30 vrk alennus -100 €, sisältää valosähkön kesäkaudella.
 • Telttapaikka 15€/yö (perus 2-4hlö teltta, isommat teltat sähköpaikalla 25€/yö).

Päiväpaikat varataan numerosta 044 231 5761 tai sähköpostitse info@joensuuntila.fi.

Paikkavarausta tehdessäsi pyydämme kertomaan

 • koko nimesi
 • kotiosoitteesi
 • puhelinnumerosi
 • tarkan tulo- ja lähtöpäiväsi

Kausipaikat

Caravan alueella on kausipaikkoja pitkäaikaisille vieraillemme. Kausipaikat varataan numerosta 044 231 5761 tai sähköpostitse info@joensuuntila.fi. Kausipaikat laskutetaan aina kauden alkaessa ja ne voi maksaa kahdessa erässä.

Kausipaikkahinnasto

 • alkaen 800 €/ kesäkausi 1.5. -30.9., sähkö 0,25 €/kWh
 • alkaen 550 €/ talvikausi 1.10.-30.4., sähkö 0,35 €/kWh
 • alkaen 1300€/vuosi (keittokatos ja sauna ei käytössä talvella 1.10.-15.5.) + sähkö kausihinnan mukaan. HUOM! Vuosipaikkoja rajoitetusti (10-12 kpl).
 • Sähkö on kesäkaudella 0,25€/kWh ja talvikaudella 0,35 €/kWh omalla mittarilla, ilman mittaria sähkö on 5€/päivä kesällä ja talvikaudella 15€/päivä
 • Paikoilla on käytössä 6 ampeerin sulakkeet.

Tynnyrisauna

Caravan alueella sijaitsee myös tynnyrisauna joka on varattavissa omaan käyttöön. Karavaanareiden maksuton saunavuoro on kesäkaudella keskiviikkoisin klo 18-21.

Sauna on varattavissa myös muina aikoina;

 • 1 h / 10 eur
 • 2 h /18 eur
 • 3 h/ 25 eur

Saunavuoro kuukaudeksi 30 eur. Vuoro on varattavissa maanantaista torstaihin ja se on aina samana kellonaikana samana päivänä.

Ranta-Tynnyrisauna

Caravan alueen lähellä, sataman uimarannalla sijaitsee myös toinen tynnyrisauna joka on puulämmitteinen, vesi tulee saunaan sisään, mutta ilman suihkua, pienellä pukuhuoneella ja sauna on tilava 8 paikkainen putki-sauna. Sauna on varattavissa myös omaan käyttöön. Sauna on varattavissa seuraavin hinnoin:

 • 2 h /100 eur
 • 4 h/ (koko ilta) 200 eur

Joinain erillisinä päivinä järjestämme myös rantasauna-illan Caravan-/telttailu alueen porukoille ja silloin voi varata saunaa 1h kerrallaan ja saunan lämmityksestä ja puiden lisäämisestä pesään vastataan silloin itse porukalla! Hintaan 20eur/h

Lisätietoja ja varauksia Cafe Sibbestä.

 

Matkailuautojen ja -vaunujen säilytys

Meillä on mahdollista säilyttää matkailuautoa kesän aikana tai ympärivuotisesti. Paikat sijaitsevat ulkokentällä. Autossa ei ole mahdollista majoittua säilytyspaikalla.

 • Kesäkauden säilytys 400 €
 • Ympärivuotinen säilytys 600 €

Ota yhteyttä info@joensuuntila.fi ja kysy lisää palvelusta.

Saapuminen

Sibbe Camping sijaitsee osoitteessa Joensuunraitti 5, 01150 Söderkulla.  Osoite ohjaa sinut pääportillemme, josta on n. 500 vastaanottoomme Café Sibbeen. Saavuthan Caravan alueelle rantakahvila Café Sibben kautta, jossa kirjaudut sisään leirintäalueelle ja maksat paikkasi. Sisäänkirjautumisen yhteydessä saat leirintämerkin, joka on pidettävä esillä auton tuulilasissa. Mikäli saavut kahvilan aukioloajan ulkopuolella, maksa paikkasi heti kahvilan avauduttua.

Majoittumisen yhteydessä täytetään majoituskortti. Kun tulostat ja täytät majoituskortin ennakkoon, vauhditat sisäänkirjautumista paikan päällä ja pääset majoittumaan nopeammin.

Caravan -alueen säännöt

Edellytämme vierailtamme alueen sääntöjen noudattamista. Näin takaamme kaikille mukavan ja mieluisan kokemuksen alueellamme.

x

Alueella vallitsee yörauha klo 23:00–06:00.
Yörauhan aikana ulkogrillien käyttö sekä moottoriajoneuvolla ajaminen alueella on kielletty.

Leirintämerkki on pidettävä aina näkyvissä esimerkiksi auton tuulilasin takana. Merkki on palautettava vastaanottoon tai vastaanotossa olevaan postilaatikkoon kun alueelta poistutaan vierailun päättyessä.

Jokainen on velvollinen pitämään karavan- tai telttapaikkansa tai muun oleskelutilansa siistinä sekä keräämään roskat ja jätteet roskasäiliöön. Jätteenkeräyspiste on Café Sibben läheisyydessä satama-alueella.

Q

Teräaseiden sekä muiden aseiden tuonti alueelle on ehdottomasti kielletty ilman etukäteen sovittua lupaa.

Häiritsevästi käyttäytyvä henkilö poistetaan alueelta. Pääsääntöisesti majoitusmaksua ei palauteta eikä hyvitetä edes osittain.

Eläinten irrallaan pitäminen ja rannalle vienti on kiellettyä. Alueella on erillinen koirien ulkoiluttamisalue.

s
Alueelta löytyy yleiset nuotiopaikat, muualla on avotulen teko kielletty.
,
Turvallisuusväli on 4m, jota on ehdottomasti noudatettava.
q
Virran jakaminen asuntovaunujen sähkötolpista on kielletty, samoin jatkojohtojen vetäminen ajoteiden yli tai puiden oksia hyväksi käyttäen on ehdottomasti kielletty.
Luvaton kaupustelu alueella on kielletty ja katsotaan häiriökäyttäytymiseksi.
p
Jokainen vastaa itse henkilökohtaisesti vahingosta, jonka hän varomattomuudellaan tai piittaamattomuudellaan aiheuttaa.
Leirintäalueen järjestäjä ei vastaa leirintäalueella mahdollisesti tapahtuvista irtaimen omaisuuden katoamisesta tai vahingoittumisesta, tämä koskee myös moottoriajoneuvoja.
Leirintäalueella mahdollisesti tapahtuvista onnettomuuksista ei leirintäalueen järjestäjä ole vastuuvelvollinen.