Juhla- ja kokouspalvelut

Tarjoamme tilojamme vuokralle tarjoiluineen, voit suoraan kotisivuilta tarkastaa saatavuuden ja tehdä varauksen tilasta. Sivun alareunasta löytyy myös vapaamuotoinen yhteydenottolomake, ole rohkeasti yhteydessä, niin tehdään teille mieluisa tapahtuma.

Vuokraamme myös piha-alueita tapahtumia varten käyttöönne.

Nobel-salin pöydät on muokattavissa ja tarjouksen liitteenä saat istumajärjestysehdotuksen.
Salissa on paikat 1-25 henkilölle. Tilassa on kaksi näyttöä, kaapeleineen sekä fläppitaulu kokous-, ja koulutusvieraita varten.

Nobel-Salin varauskalenteri

Ruokasalin (aamiais-sali)pöydät on muokattavissa ja tarjouksen liitteenä saat istumajärjestysehdotuksen. Ruokasalissa 1-20 henkilölle. Ruokasalin ja Nobel-salin erottaa ovi.

Ruokasalin varauskalenteri

Labrassa on tilat 1-10 henkilölle ja tilasta löytyy näyttö kaapeleineen.

Labran varauskalenteri

Aitat huokuvat historiaa ja hirsiseinille onkin ripustettu tilalta löytynyttä esineistöä. Rustiikkiset aitat ovatkin kesällä aistikkaat ja romanttiset. Tilat ovat kylmät ja käytössä pääsääntöisesti vain kesällä. Aittoja on 2 vierekkäin ja yhteen aittaan mahtuu 1-20 henkilöä syömään.

Aitta 1 varauskalenteri Aitta 2 varauskalenteri

Tiloihimme pääset tutustumaan Päärakennuksen aamiaisen yhteydessä. (avoinna joka päivä), muuten tila-esittelyt ja menukonsultaatiot 25€/kerta.

Tarjoukseen liitetään istumajärjestys ehdotus.

Koulutuspäiville suosittelemme varaamaan erillisen työtilan (Salin tai Labran) ja ruokasalin ruokailua varten. Näin tilan saa pidettyä inspiroivana koulutusta varten ja ruokailu tuntuu riittävältä tauolta.

Tarjoamme ohjelmaa yhteistyötahojemme kautta

Frisbeegolf ohjaukset

Esimerkki hinta: Friba, lajiesittely ja ohjattu kierros 10 hengelle 561€, Keittolounas 10 hengelle aitassa. 260€ = 821€ (sis. alv)

Metsänautin kajakkiretket, villiyrttikurssit, tiimikisailut

Esimerkki hinta, Metsänautin ohjattu kajakki retki (2h) 10 henk. 460€, Keittolounas 10 hengelle aitassa 260€ = 720€ (sis alv)

Shaktajooga Kajakkivuokraus

Lisäksi meiltä löytyy, pihapelejä, beach-volleykenttä, minigolf PannuCafen yhteydessä sekä pieniä jalottelupolkuja. Järjestämme myös tilaesittelyjä ryhmille.

Valmis Häämenu 2023

Pyydä tarjous