Juhla- ja kokouspalvelut

Tervetuloa Juhla- ja Kokouspalveluiden maailmaan!

Haluatko järjestää ikimuistoisen tapahtuman tai kokouksen vaivattomasti ja ammattitaidolla? Meiltä löydät ratkaisun!

Tarjoamme upeat tilamme vuokralle, täysin varusteltuina ja tarjoiluineen. Tutustu saatavuuteen suoraan kotisivuiltamme ja tee varaus helposti muutamalla klikkauksella. Eikä tässä vielä kaikki! Sivuiltamme löydät myös kätevän yhteydenottolomakkeen, jonka avulla voit ottaa meihin yhteyttä suoraan ja suunnitella yksilöllisen tapahtuman, joka vastaa juuri sinun tarpeitasi.

Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden vuokrata upeat piha-alueemme tapahtumiesi käyttöön. Olipa kyseessä sitten juhlat, kokoukset tai muut tilaisuudet, me huolehdimme siitä, että tilaisuudestasi tulee unohtumaton.

Ota rohkeasti yhteyttä ja anna meidän auttaa sinua luomaan täydellinen tapahtuma!

Nobel-salin pöydät on muokattavissa eri tarpeisiin.
Salissa on paikat 1-25 henkilölle. Tilassa on kaksi näyttöä, kaapeleineen sekä fläppitaulu kokous-, ja koulutusvieraita varten.

Nobel-Salin varauskalenteri

Ruokasalin (aamiais-sali)pöydät on muokattavissa ja tarjouksen liitteenä saat istumajärjestysehdotuksen. Ruokasalissa 1-20 henkilölle. Ruokasalin ja Nobel-salin erottaa ovi.

Ruokasalin varauskalenteri

Labrassa on tilat 1-10 henkilölle ja tilasta löytyy näyttö kaapeleineen.

Labran varauskalenteri

Aitat huokuvat historiaa ja hirsiseinille onkin ripustettu tilalta löytynyttä esineistöä. Rustiikkiset aitat ovatkin kesällä aistikkaat ja romanttiset. Tilat ovat kylmät ja käytössä pääsääntöisesti vain kesällä. Aittoja on 2 vierekkäin ja yhteen aittaan mahtuu 1-20 henkilöä syömään.

Aitta 1 varauskalenteri Aitta 2 varauskalenteri

Tiloihimme pääset tutustumaan Päärakennuksen aamiaisen yhteydessä. (avoinna joka päivä), muuten tila-esittelyt ja menukonsultaatiot 25€/kerta.

Koulutuspäiville suosittelemme varaamaan erillisen työtilan (Salin tai Labran) ja ruokasalin ruokailua varten. Näin tilan saa pidettyä inspiroivana koulutusta varten ja ruokailu tuntuu riittävältä tauolta.

Tarjoamme ohjelmaa yhteistyötahojemme kautta

Lisäksi meiltä löytyy, pihapelejä, beach-volleykenttä, minigolf PannuCafen yhteydessä sekä pieniä jaloittelupolkuja. Järjestämme myös tilaesittelyjä ryhmille.

Pyydä tarjous

    Kokous-, ravintola ja tapahtumavarausehdot