Ilmainen pysäköinti asiakkaille

Ilmoitathan kassalla rekisterinumerosi.

Sataman asiakkaat käyttää omaa portaalia, yhdistelmät ilmoitetaan aina ns. ”ramppirekisteriin” vrk kerrallaan. (ramppimaksuun kuuluu yhdistelmän pysäköinti vuorokaudeksi)

Huom! Päärakennuksen pysäköinti on osoitteessa Joensuunraitti 44.

Uimajärvellä vierailevat maksavat pysäköinnistä, pysäköintimaksu maksetaan pysäköintiautomaattiin, Easypark sovelluksella tai Parkmanilla.

Pysäköinnin hinta:
1€/h tai 6€/vrk kesä ja heinäkuussa 2€/h tai 12€/vrk

Olet lämpimästi tervetullut!

Pysäköinninvalvontaa suoritetaan ympäri vuoden.
Pysäköinnin valvonnasta vastaa Europark Oy.

Asiakkaiden pysäköintiportaali

Valvottu pysäköinti varmistaa asiakkaillemme ilmaisen pysäköinnin ja pitää alueen siistinä. Tervetuloa!

Tarjoamme asiakkaillemme aina ilmaisen pysäköinnin. Ostaessasi meiltä palvelun tai tuotteen, sinulla on mahdollisuus rekisteröidä autosi järjestelmäämme asioinnin ajaksi. Pysäköintialueemme sijaitsee osoitteessa Joensuunraitti 44, joka kattaa koko satama-alueen. Huomioithan, että pysäköinti yksityispihoihin, aitan eteen tai Päiväkodin pihalle on ehdottomasti kielletty!Muiden kuin asiakkaidemme käyttöön pysäköinti on maksullista. Tämä mahdollistaa sen, että voimme tarjota pysäköintimahdollisuuden myös heille, jotka eivät ole ostaneet meiltä palvelua tai tuotetta. Maksullisen pysäköinnin voi suorittaa kätevästi Easyparkin, Parkmanin tai pysäköintiautomaatin kautta.
Pysäköinnin valvonta on välttämätön osa toimintaamme, jotta voimme pitää alueemme siistinä ja turvallisena sekä varmistaa, että maksaville asiakkaillemme on aina riittävästi pysäköintitilaa. Pysäköinnin valvonnan toteuttaa puolestamme luotettava ja ammattitaitoinen Europark Oy.