Varausehdot

Sovi aina saapuminen

Jotta sisäänkirjaus ja matkustajakortti saadaan täytettyä asianmukaisesti. Maksamattomat huoneet/campingpaikat maksetaan saavuttaessa.

Huonevaraukset

Huoneet ovat kahden hengen huoneita joko parivuoteilla tai erillisillä vuoteilla. Lisävuodemahdollisuus on olemassa. Huoneissa on omat kylpyhuoneet (lukuunottamatta huoneita Atte ja Martti). Huoneet luovutetaan tulopäivänä klo 15 ja ne on luovutettava lähtöpäivänä klo 12 mennessä. 

Alustavan varauksen tekeminen ei velvoita kumpaakaan osapuolta mihinkään (huone maksetaan varatessa ja summa palautetaan mikäli varaus perutaan sähköpostitse 5vrk ennen saapumista). Varaus on peruttava 5vrk. ennen saapumista sähköpostitse jolloin ei muodostu kuluja.

Perumatta jäänyt huone laskutetaan kokonaisuudessaan. 

Camping

Paikat ovat numeroituja, henkilökunta neuvoo paikalle. Kesällä vastaanotto toimii Tilan infopisteessä ja talvella Päärakennuksessa.

Varattu paikka on peruttava 1vrk. ennen saapumista, sähköpostitse. Varaus on sen jälkeen sitova ja maksettava kokonaisuudessaan. (varaus maksetaan aina varausta tehdessä ja peruutus on tehtävä vrk ennen saapumista sähköpostitse)

Vuokravälineet ja Sauna

Varattu paikka on peruttava 1vrk. ennen saapumista, sähköpostitse. Varaus on sen jälkeen sitova ja maksettava kokonaisuudessaan.

Kokous, ravintola ja tapahtumavaraus

Kokous-, ravintola ja tapahtumavarausehdot Sataman varaus ja toimitusehdot