Yhtiö

Joensuun Tila Oy on perheyhtiö, jonka pääomistajat ovat nobelisti, kemian tohtori Artturi Ilmari Virtasen jälkeläisiä. Lisäksi omistajina on yhtiön toiminnan edistämistä mahdollistavia ammattiosaajia. Yhtiö on muodostettu vuonna 2002 vaalimaan nobelisti A.I. Virtasen koetilan perintöä. Yhtiön pääasiallinen tehtävä on toimia kestävän kehityksen pioneerina ja ylläpitää Joensuun Tilaa sekä toimia yhteistyössä ympäristön ihmisten, luonnon, yhtiöiden ja yhteisöjen kanssa. Pyrimme olemaan muutoksen veturina ja esikuvana. Kehitämme toimintoja ja Joensuun Tilaa satama- ja matkailija-asiakkaidemme, asukkaiden sekä seutukunnan tarpeita silmällä pitäen. Kunnioitamme kulttuurihistoriallisesti ja maisemallisesti arvokasta toimintaympäristöämme ja haluamme samalla tavoittaa uuden ajan kartanon yhteisöllisyyden.

Yhtiö pyrkii uusien innovatiivisten oivallusten kautta säilyttämään sen hengen, jonka nobelisti tilalle aikanaan loi sekä muovaamaan kulttuurimaisemaa säilyttäen arvot niin, että nykypäivä voi sitä hyödyntää ja että taloudellinen pohja toiminnalla säilyy. Yhtiömme on sitoutunut kestävään ja pitkäaikaiseen kehitykseen sekä toimimaan suunnannäyttäjänä kestävän kehityksen tiellä.

Toivomme asiakkaidemme pystyvän aistimaan niin 1700-luvun kartanotunnelman kuin nobelistin kokeellisen hengenkin nauttiessaan tilamme palveluista. Yhtiömme pyrkii olemaan asiakaslähtöinen, kuten mottommekin sanoo:

Helpompaa ja hauskempaa vapaa-aikaa!