Rentouttavaa joogaa

Joensuun Tilalla uimajärven nurmella koko kesän perjantaisin klo: 17-18:30

Aloita kesä rentoutumalla! Tule tutustumaan Shaktajoogan lempeisiin harjoituksiin raikkaaseen ulkoilmaan auringon alle. Viemme harjoituksissa kehon liikettä ja hengitystä apuna käyttäen hellävaraisesti koko olemuksemme harmoniseen tilaan.

Tulet hämmästymään miten näin vähällä vaivalla voi saada näin mielekkäitä tuloksia. Traditionaalisen joogan harjoitukset ohjaavat kehon ja mielen takaisin luonnollisille raiteilleen joilta ne saattavat pudota kiireisen arjen keskellä. Näillä tunneilla pääset tutustumaan siihen, että jooga voi olla paljon enemmän kuin venyttelyä tai jumppaa. Tunti sopii niin ensikertalaisille kuin niillekin joille jooga on tuttua ja haluavat oppia siitä jotain lisää.

Tunteja ohjaavat Shaktajooga-opettajat Pete Ruikka, Nina Ingalsuo ja Tinja de la Chapelle.

Tunnin pituus on 1,5 h jonka aikana käydään läpi Shaktajoogan perusteet miniluennon muodossa ja tehdään myös Shakta Flow -harjoitus.

Mukaan tarvitset rennot vaatteet, joogamaton, huivin tai joogaremmin. Harjoituksessa ei tule kuuma, eli sopivan paksuinen pitkähihainen paita voi olla hyvä olla mukana. Voit myös halutessa ottaa jonkin isomman kankaan maton alle.

Tunnin hinta 20 €

Me toivomme sinut tervetulleeksi, ilmoittauduthan mukaan.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset osoitteeseen pete@shakta.fi